Lugn dag på jobbet

Ok, nu kommer jag säkert att låta väldigt hemskt som mamma och jag kan inte poängtera det tillräckligt mycket att jag älskar min son över allt annat i hela världen – men det är verkligen en otroligt skön break att få komma till jobbet. Jag får dåligt samvete bara jag säger detta men att vara i vecka 32 och gått upp 16 kilo och ha en väldigt aktiv tvåårig hemma är otroligt krävande.

Här på jobbet kan jag sitta i lugn och ro och arbeta med mina arbetsuppgifter, ta en kaffe när jag själv känner för det, gå på toaletten i fred och ha lugna konversationer med vuxna människor. Det är verkligen hemskt att säga att jag uppskattar att vara iväg från min son ibland. Och varje gång jag tänker den tanken så får jag sjukt dåligt samvete – jag menar, tänk om något skulle hända honom och jag aldrig mer får se honom? Jag skulle för tusan gå under! Det var verkligen INGEN som talade om för mig att man alltid har dåligt samvete som mamma.

Såg denna roliga och sanna lista på facebook idag om saker man borde ha vetat innan man skaffade barn. Verkligen sann och rolig 🙂

dåligt samvete

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s